Qui som

Soms una empresa autoritzada en el sector de les instal·lacions elèctriques, gas, fontanería, calefacció, aire condicionat, energies renovables i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

També formem part com accionistes i Agents Assessors Energètics de la Comercialitzadora Elèctrica i Gas Feníe Energia juntament amb el suport del Gremi d’Instal·ladors de Girona.

Feníe Energia neix de l’empenta de moltes persones que van creure en un somni l’any 2008 i, dos anys més tard, el vam fer realitat quan es va constituir oficialment Feníe Energía, l’any 2010.

El somni consistia en crear una empresa capaç de competir d’igual a igual en el mercat energètic i que estigués formada pels especialistes que donen servei al client a les seves instal·lacions: els instal·ladors.

No va ser només un somni d’unes persones, sinó que la visió d’una organització com FENIE (Federación Nacional de Empresarios de Instalaciones Eléctricas y Telecomunicaciones de España) també va permetre materialitzar aquesta empresa pel bé del client i de l’instal·lador.